Kerstmarkt weer zeer geslaagd

Publicatiedatum: Woensdag 12 december 2007

                                          

 

Op 9 december was er weer een Kerstmarkt in Vortum-Mullem.

Hoewel de fanfareklanken deze dag de boventoon voerden met drie optredens, van jeugdorkest, drumsectie, en opleidingsorkest van Stevensbeek, onder leiding van “onze” Anusia Witte, kan toch weer gesproken worden van een geslaagde Kerstmarkt.
José zorgt toch weer elk jaar weer voor een net even ander aanbod, er er was dit jaar dan ook iets anders te koop op de kramen dan voorgaande jaren.
Voor de inwendige mens werd er door de vrijwilligers van het gemeenschapshuis, naast de standaard drankjes, gezorgd voor Glühwein en Kaiserschmarrn, een zeer goede combinatie. (weet ik nu)
Naast de eigen verkoop van kerstmateriaal van het Gemeenschapshuis, waren er kramen van o.a. de vrijwilligers die artikelen verkochten van de winkel van Bronlaak - de Waterman winkel - , bezet door Maria Ebben en Diny Fleuren, de unieke kunst van Tiny van Walraven, de zelfgemaakte kaarten van Daphne Hermens, de bloemenkunst van Maria Driessen uit Overasselt en de handarbeid van Birgit Halverhout uit Bergen.
Door de drie opvolgende optredens van het jeugdorkest van onze eigen fanfare en hun slagwerkgroep, gevolgd door een optreden van het opleidingsorkest uit Stevensbeek, in hun nieuwe shirts, was er weinig tijd meer om eens rond te neuzen en iets leuks te kopen van de kraampjes, die weer goed gevuld waren. Jammer voor de kraamhouders, maar we hebben geen negatieve berichten gehoord. En als iedereen tevreden is zijn wij het ook.
En de optredens mochten er zijn.....

Onze dank gaat dan ook uit naar alle vrijwilligers die deze kerstmarkt weer mogelijk hebben gemaakt, en wij hopen dat we volgend jaar weer op jullie kunnen rekenen.

De foto’s die ik gemaakt heb, staan natuurlijk weer in een fotoalbum op de site.
Math was me wel voor met zijn foto’s, maar door de problemen met de website, en mijn eigen drukke werkzaamheden, duurde het even iets langer.

Ik hoop dat jullie genoten hebben, net zoals wij.

Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: