Uitnodiging Kennisfeest "De vraag en het Antwoord"

Publicatiedatum: Dinsdag 04 december 2007 

 

Zie onderstaande uitnodiging voor het kennisfeest getiteld “De Vraag en het Antwoord” georganiseerd door het kennisplatformbewoners. Vortum-Mullem is hierbij ook vertegenwoordigd in de vorm van een presentatie over het concept en de werking van onze website "Vortum-Mullem.info". Zie ook de bijlage onderaan dit bericht voor meer informatie over dit evenement.

Ik zou het leuk vinden als er meerdere mensen uit Vortum-Mullem meegaan naar dit interessante evenement.
Iets voor jou of weet je iemand? Mail me dan gerust: geert@van-raaij.nl

 


Uitnodiging Kennisfeest De Vraag en het Antwoord


• Op zaterdag 15 december van 12.30u tot 16.00u
• In Gemeenschapshuis de Kastanje, Hoofdstraat 62, 5757 AP Liessel.


Ter afsluiting van het jaar organiseert het Kennisplatformbewoners.nl op 15 december het Kennisfeest "de Vraag en het Antwoord". Er zijn diverse sprekers, er is veel ruimte voor vragen en antwoorden en ook om elkaar te ontmoeten in een feestelijke en informele sfeer. Hieronder vindt u het definitieve programma. Zie verder ook de bijlage.


Het programma


12.30u - Inloop met een lunchbuffet voor hongerige reizigers


13.00u - Ons raamwerk: vragen en antwoorden over het Kennisplatformbewoners.nl


Resultaten van het kennisplatformbewoners.nl tot nu toe en plannen voor 2008


13.10u - De aftrap: praktische inleidingen voor themadiscussies. Cases met antwoorden en openstaande vragen

Bouwen voor starters en senioren. Frits Pijnenburg (BiebAdvies) vertelt over zijn diverse ervaringen met de problematiek van bouwen in eigen beheer
Gemeenschapsvoorzieningen. Dré de Kort (Casteren) bespreekt de ontwikkeling en exploitatie van het nieuwe dienstencentrum "den Oard" in Casteren en de vraagstukken die hierbij naar boven kwamen.
Dorpsontwikkelingsplannen. Gerrit Muller en Rianne Boenink (VKK Gelderland) vertellen over het maken van een dorpsplan en de rol van procesbegeleiders in Gelderland
Dorpswebsites. Geert van Raaij (Vortum Mullem) presenteert de nieuwe website van Vortum-Mullem waarbij alle verenigingen hun eigen bijdrage kunnen leveren en gratis een eigen"verenigingssite" terugkrijgen.
De kracht van video. Rob Ouwerkerk (Ven Zelderheide) laat zien hoe een vanuit de dorpsraad gemaakte video de provinciale besluitvorming heeft beinvloed.


14.05u - De vragenmarkt


In deze ronde kunt u zo veel mogelijk vragen stellen. Antwoorden komen later, in de antwoordenmarkt. Vragen stellen gebeurt in groepen per thema. U kunt ook een nieuwe themagroep vormen. Er is een prijs voor de beste vraag per thema.


14.30u - Pauze


14.45u - De antwoordenmarkt


In deze ronde wordt u gevraagd om antwoord te geven op de vragen die in de eerste ronde gesteld zijn. Bij vragen waar geen direct antwoord op te vinden is, bespreken we welke rol het kennisplatformbewoners.nl kan spelen. Ook hier een prijs voor het beste antwoord per thema.


15.15u - Afronding


Wat kan de rol van het Kennisplatform zijn in de uitwerking van de thema' s in 2008?


15.30u - Feestelijke afsluiting met borrel en prijsuitreiking

Aanmelden


U kunt zich aanmelden bij Peter Franken, te bereiken bij de Vereniging Kleine Kernen Noord Brabant via telefoon (013) 535 15 35 of per e-mail via info@kennisplatformbewoners.nl  


Met vriendelijke groet,

Bert Alkemade
Redactie Kennisplatformbewoners.nl
Tel. 06-46054516

Bereik elkaar
Plaats ook zelf nieuws en berichten over leefbaarheid van kleine kernen op
http://www.kennisplatformbewoners.nl  

 

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: