Website Vortum-Mullem in de lucht

Publicatiedatum: Dinsdag 23 oktober 2007

VORTUM-MULLEM – Onder het toeziend oog van leden van het gemeentebestuur van Boxmeer ging vorige week woensdag de nieuwe website van Vortum-Mullem de lucht in.


Deze website (www.vortum-mullem.info), uniek in zijn opzet, lijkt nu al een voorbeeld voor andere dorpen in Nederland. Alle Vortum-Mullemse verenigingen kunnen zelf hun informatie kwijt op de site en het is dan ook een website voor en door de inwoners van Vortum-Mullem.
De bijeenkomst werd bezocht door 80 inwoners. Verheugend was ook de toelichting van wethouder Hermien van den Brand, bijgestaan door ambtenaar Paul van Hoek, dat er zicht is op het stankcirkelvrij maken van het ‘Olympisch dorp’. Daardoor komen er weer mogelijkheden om, na een bouwstop van 10 jaar, weer te bouwen in Vortum-Mullem. In samenspraak met de Dorpsraad Vortum-Mullen zullen verdere plannen worden ontwikkeld.
Jos de Graaf, wethouder voor Ruimtelijke Ontwikkeling, gaf vervolgens een toelichting over het vervolgtraject dat nu wordt ingezet. Een harde datum werd niet genoemd maar het lijkt mogelijk om eind 2008-begin 2009 de eerste bouwkavels ter beschikking te stellen.

 

Bron: De MaasDriehoek - jaargang 5 nr. 43

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: