Na jeugdhuis nu ook woningbouw in Vortum-Mullem!

Publicatiedatum: Maandag 01 oktober 2007

DoRa heeft de bouw erdoor!

Op woensdag 17 oktober a.s. zal de stand van zaken aangaande de vergevorderde plannen van de Gemeente, om woningbouw te realiseren in Vortum-Mullem, worden toegelicht tijdens een openbare avond in het gemeenschapshuis. De aanvang is 20:30 uur en er is een delegatie van de Gemeente aanwezig. Het eerste kopje koffie is gratis.De nieuwe website van vortum-Mullem wordt op deze avond ook gepresenteerd.

Hier kunnen de diverse verenigingen uit Vortum-Mullem hun informatie kwijt zonder verdere kosten.Tevens zal deze avond in een debat de toekomst van de dorpsraad aan de orde komen.Wij verzoeken iedereen te komen om mee te spreken over uw toekomst in Vortum-Mullem

Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: