Blaasmuziek tijdens de Kermis op 30 september

Publicatiedatum: Donderdag 27 september 2007

Voor de tiende maal Blaasmuziek tijdens de kermis in Vortum-Mullem

Tijdens de kermis op zondag 30 september a.s. word voor de tiende achtereenvolgende keer in het Gemeenschapshuis in Vortum-Mullem een optreden van een Blaaskapel georganiseerd. Dit jaar komen de AA-länder Musikanten uit Bakel om ’s middags voor een gezellig en goed stukje muziek te zorgen, waarbij onder het genot van een drankje er ook gelegenheid is om te dansen.

Deze, nu uit vijftien leden bestaande veelzijdige dans- en stemmingskapel uit Bakel staat onder leiding van Gerard Beijers, en heeft een zeer gevarieerd repertoire, waarvan het grootste deel afkomstig is uit Tsjechië, Oostenrijk, Duitsland en Nederland. Indien toepasselijk spelen ze ook "big band" en dans muziek. Show en stemming nemen een steeds belangrijkere plaats in en de zang staat letterlijk en figuurlijk voorop.
Voor informatie over de kapel zie: www.aalander.com.


In Vortum-Mullem zullen zij een optreden verzorgen van 16:00 uur tot plm. 19:00 uur in het Gemeenschapshuis, St. Cornelisstraat 20, tijdens de Kermis aldaar.

De toegang is, zoals altijd, gratis.


Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: