Tumult's tennis trophy

Publicatiedatum: Zaterdag 14 juli 2007
Hofkapel TUMULT uit Vortum-Mullem heeft het afgelopen weekend een sportief optreden verzorgd.

Gezien de zomerstop hebben de mannen van TUMULT gezorgd voor een sportieve uitdaging. De 2 meest sportieve leden van TUMULT, Sjonnie FOEMP en Pet KLEPPENDOUWER, hebben de tenniskampioen van Sambeek, PREM, gedaagd voor een heuse wedstrijd. Insteek was om de sportieve kwaliteiten van de mannen van TUMULT te meten. 

Onder ruime publieke belangstelling op de tennisbanen van Sambeek verloren de mannen van TUMULT ruimschoots en kansloos. Met 6-0 en 6-1 won PREM glansrijk. Voor TUMULT reden te meer om zich weer te gaan richten op dat wat ze wel goed kunnen; feestmuziek maken! Vanaf eind september a.s. is TUMULT weer te horen in het land. Voor meer informatie m.b.t. TUMULT, zie www.hofkapeltumult.nl

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: