Hofkapel TUMULT scoort in Velden

Publicatiedatum: Zondag 22 april 2007
Hofkapel TUMULT uit Vortum-Mullem heeft het afgelopen weekend een goede indruk achtergelaten in het Limburgse Velden.
Op de Joeksy-Fair, die ter gelegenheid van de 15e verjaardag van joekskapel 'Wach Effe' uit Velden werd georganiseerd gaven 6 kapellen acte-de-presence. Naast de jubilerende kapel waren dat kapellen uit Maasbree, Venlo, Reuver, Offenbeek en Vortum.
Ondanks het mooie weer trok het jubelfeest van Wach Effe de nodige bezoekers en konden die bezoekers genieten van diverse aktiviteiten én de muziek van de verschillende kapellen. Aan het eind van de dag kon TUMULT tevreden terugkijken; de publieksprijs was hun deel.

De volgende aktiviteit van TUMULT is het Zuid-Nederlands Kampioenschap op Hemelvaartsdag 17 mei a.s. Al 2 keer eerder mocht TUMULT daar een prijs in ontvangst nemen, dit keer gaan de mannen voor prolongatie. Voor meer informatie m.b.t. TUMULT, zie www.hofkapeltumult.nl

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: