Laatste pouledag PPPPPPP

Publicatiedatum: Zaterdag 11 november 2023

Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule Potentiële Prins Pakt Promotie Punten

 

VORTUM-MULLEN, afgelopen donderdag was het weer zo ver, de grand finale van het P.P.P.P.P.P. Waar de afgelopen 2 weken toch beschouwd mogen worden als opwarmertjes, was gister dan toch weer de avond waar de kaarten geschud werden. Aan het eind van de avond was na al het poule geweld alleen Ivo van de Horst die zich staande kon houden. Sydney Carthy, ging van 1 naar 2 en uiteindelijk viel die ver terug in het klassement, iets wat de Vortums maestro toch moet tegen zijn gevallen. Ook Jesse van Mullekom begon de avond nog goed, maar kon uiteindelijk toch niet mee in het geweld.

 

Niemand minder dan Harald van Gaal, begon aan een immense opmars, van 2 stemmen in de eerste 2 weken, eindigde hij uiteindelijk met 17 stemmen aan het einde van de avond. Minder als die gewend is, maar hij zal toch met een tevreden blik terug kijken. Hij had daar overigens wel zijn maatje Patrick voor nodig, die met een wilde gooi van maar liefst 16 stemmen op Jeroen Bakker, er voor zorgde dat Harold buiten de Platen viel en voor het eerst in tientallen jaren geen Prinsen Plaat in zijn tuin zag staan.

 

Het verhaal van de avond was toch wel het verhaal van Jeroen Bakker. De eerste 2 avonden kwam hij nog niet in het spel voor, zelfs in het begin van de avond wilde het nog niet zo vlotte, maar net voor het sluiten van de markt stootte hij door naar de felbegeerde eerste plaats.  Liefst 5 jaar lang heeft die moeten wachten, om een rol van betekenis te kunnen spelen, maar nu in het 5 jaar, sinds die in Vortum woont is het dan toch eindelijk zo ver en is het Prinsenschap wel erg dicht bij, althans volgens de Poulers. Met een emotionele “wat zal ons pap trots zijn”, stiefelde hij langzaam op huis aan.

 

Komende zaterdag avond zullen we zien, of de Wijnbakker zich kan handhaven of dat er toch nog verandering komt in de Poule. De meeste hints zijn vergeven, al zullen er nog 4 hints te verdienen zijn op het Prinsen bal, door middel van de Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule Prik Poal. Hoe dit in zijn werk gaat en als je nog een stem wil uitbrengen, kom dan zaterdag avond naar KNILLUS. Maar ben op tijd, 21.00 sluit, het Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule Poule.

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: