Informatieavond 4 september

Publicatiedatum: Dinsdag 05 september 2023

Maandag 4 september is de informatieavond gehouden met als onderwerp de reconstructie/herinrichting van de Sint Cornelisstraat. Bijna 100 dorpsgenoten gingen in gesprek met gemeente, waterschap en andere betrokkenen bij het plan dat voorlag. Een meer dan prima avond was het gevolg. Er zijn door de bezoekers nog diverse opmerkingen en aanvullingen gedaan op de voorliggende plannen. 

Praktisch:

  • In de bijlage is toegevoegd de PDF van de presentatie zoals gisteren gehouden - daarin ook de schetsen en details van de Sint Cornelisstraat en het plein voor KNILLUS.
  • In de bijlage is ook toegevoegd het formulier waarmee u uw opmerkingen nog kunt doorgeven aan de gemeente. Stuur dit naar: Michiel van Boekel, gemeente Land van Cuijk, e-mail: michiel.vanboekel@landvancuijk.nl. Dit kan nog tot uiterlijk dinsdag 12 september a.s.
  • De gemeente zal medio oktober de vragen en antwoorden terugkoppelen. Dit doen we via Vortum-Mullem.info vwb de grote lijnen en veelgestelde vragen. 1-op-1 vragen over persoonlijk belang wordt rechtstreeks met de vraagsteller afgestemd. 
  • E.e.a. zal ook worden afgestemd met de commissie/DORA die het hele traject gevolgd heeft zodat we uiteindelijk gedragen keuzes maken.
  • Daarna is het plan definitief en kan het - zoals in de presentatie staat qua stappen en timings - in gang worden gezet.

Iedereen bedankt voor de aanwezigheid en het meedenken tijdens de informatiesessie. Nu samen op weg naar een nog mooier dorp Vortum-Mullem. 

Namens dorpsraad en commissie,

Maarten Ebben

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: